CCleaner Temizlik
1 sayfadaki 1 sayfası
CCleaner Temizlik
Sabit diskinde yetersiz alandan şikayet edenlere müjde. Birkaç saniye içerisinde büyük fayda sağlayan yazılım CCleaner'nın yeni sürümü çıktı. Hem de Türkçe.
En değerli yazılımlardan biri olarak kabul elden, ücretsiz ve Türkçe arabirime sahip olan CCleaner sayesinde, bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları birkaç saniye içerisinde silebilir ve bazı hataları da giderebilirsiniz.
Silinen dosyalar, asla işe yaramayacak olan ve daha önceden kurulmuş ve kaldırılmış olan yazılımlara ait.
CCleaner, bilgisayarında iz bırakmak istemeyenler için de gayet başarılı bir çözüm.
CCleaner 2.08'i indirmek için buraya tıklayın.
Eğitim Videosunu İzleyin
Daha önce hazırladığımız eğitim videosunu izleyerek yazılımın kurulumunu, kullanımını ve ipuçlarını öğrenebilirsiniz.
Yenilikler
- Başlangıçta etkinleştirme seçeneği
- Internet Explorer için geliştirilmiş güvenli temizlik
- İşletim sistemi tanıma yeteneği
- Önizleme belleğini tmizleme
- CD/DVD yazma temizliği
- Son kulanılan belgeleri güvenli silme seçeneği
- 64 bit Vista desteği
CCleaner Programı Eğitim videosunu izlemek için buraya tıklayın.
En değerli yazılımlardan biri olarak kabul elden, ücretsiz ve Türkçe arabirime sahip olan CCleaner sayesinde, bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları birkaç saniye içerisinde silebilir ve bazı hataları da giderebilirsiniz.
Silinen dosyalar, asla işe yaramayacak olan ve daha önceden kurulmuş ve kaldırılmış olan yazılımlara ait.
CCleaner, bilgisayarında iz bırakmak istemeyenler için de gayet başarılı bir çözüm.
CCleaner 2.08'i indirmek için buraya tıklayın.
Eğitim Videosunu İzleyin
Daha önce hazırladığımız eğitim videosunu izleyerek yazılımın kurulumunu, kullanımını ve ipuçlarını öğrenebilirsiniz.
Yenilikler
- Başlangıçta etkinleştirme seçeneği
- Internet Explorer için geliştirilmiş güvenli temizlik
- İşletim sistemi tanıma yeteneği
- Önizleme belleğini tmizleme
- CD/DVD yazma temizliği
- Son kulanılan belgeleri güvenli silme seçeneği
- 64 bit Vista desteği
CCleaner Programı Eğitim videosunu izlemek için buraya tıklayın.
1 sayfadaki 1 sayfası